top of page

Aha- wat ?

"Cirkels van verbinding."
Ahawi gelooft in de kracht van klank als verbindend middel. Wetenschappelijk onderzoek heeft dit aangetoond, maar vooral ; de eigen ervaring en ervaring van mensen die ik in klankwerk mocht ontmoeten, bevestigen dit.
Ahawi vertrekt ook vanuit cirkels.

"In de cirkel zijn we allemaal gelijk. Niemand staat voor je of achter je. Niemand staat boven je of zit onder je. De cirkel is heilig omdat hij ontworpen is om eenheid te creëren." (Lakotawijsheid) 
De ervaring, het effect, de energie of het gevoel dat nazindert bij een  activiteit van Ahawi wordt mee gecreëerd door de input en inbreng van iedereen, door het  cirkel vormen met elkaar, vanuit verbinding en verbondenheid.

Johannes.png

Aha - wie ?

Ik ben Bernard. In  een ver verleden afgestudeerd als maatschappelijk assistent kon ik heel wat ervaring opdoen in individuele hulpverlening en in ondersteuning van teams en mede-werkers.
Maar sinds een 15-tal jaar ben ik (ook) gedreven met klankwerk bezig. Intensieve opleidingen maar vooral een pak ervaring zorgen er voor dat het klankwerk, "mijn" klankwerk, de vorm heeft gekregen zoals die op vandaag is. De sjamanistische visie is hierbij latent aanwezig. Maar boven alles wil ik klankwerk heel toegankelijk maken. Geen hoogdravende theorieën dus maar al doende ervaren wat klank voor jou kan betekenen.
Integriteit en verbondenheid zijn kernwaarden. Laagdrempeligheid staat voorop, humor is nooit ver weg.

zwartwit.jpg
bottom of page